Brouwer neemt het met haar ex op tegen haar nieuwe vlam

Brouwer neemt het met haar ex op tegen haar nieuwe vlam

Brouwer neemt het met haar ex op tegen haar nieuwe vlam

Print
Voor Sebastien Godefroid en Carolijn Brouwer (foto) beginnen de Olympische Spelen vrijdag. Het duo zeilers komt in actie in de Tornado-klasse. Godefroid en Brouwer, elf jaar lang een koppel, nemen het op tegen zesvoudig wereldkampioen Darren Bundock - de nieuwe vlam van Brouwer.

"Dit was helemaal niet gepland", stelt de 35-jarige Brouwer in een interview. "Zo'n dingen gebeuren nu eenmaal, daar heb je geen controle over. Darren en ik zijn beiden echter lang genoeg in het zeilen actief om dit geen invloed te laten hebben op onze relatie."

Superprofessioneel

"Soms is het hard," aldus Brouwer nog, "maar Darren is superprofessioneel met zijn sport bezig. We praten nooit over zeilen en in de haven lopen we nooit opzichtig hand in hand. Als ik tijdens wedstrijden een appartement deel met Seb, begrijpt hij dat. Als we met elkaar willen eten, ga ik naar Darren. Hij komt niet bij Sebbe en mij langs."

Het zijn de derde Spelen voor Brouwer, die hiervoor twee maal uitkwam voor Nederland. Ze werd op het wereldkampioenschap vorig jaar nog tweede met Godefroid tweede op het WK 2007.

MEER SPORTNIEUWS