Twintigste Mid Summer Party opent Fanfarefeesten

Laakdal - Donderdag 14 augustus steken de ­Fanfarefeesten van de Koninklijke ­Fanfare Sint- Lambertus van wal met de twintigste Mid Summer Party in Eindhout (Laakdal). De succesvolle fuif vindt voor de eerste keer op donderdag plaats in plaats van op zondag.

In 1988 organiseerde de jeugd van de ­Koninklijke Fanfare Sint-Lambertus voor de eerste keer een fuif op zondag. De eerste Mid Summer Party betekende de start van een succesvolle traditie. “Deze zondagse fuif is uitgegroeid tot een van de grotere fuiven in de buurt, met in de topjaren zo’n 1.500 fuifgangers”, zegt Heidi Stynen van het organiserend comité.

Foute muziek

“Tijdens deze editie gaan we er op een ­donderdag een topfeest van maken met ­radiodj Sven Ornelis. Met foute muziek zal hij vanaf 23u de ambiance verzekeren. Daarna zorgt dj Zoemba diGUYtaal voor de sfeer”, geeft Heidi nog mee.

“We hebben op een originele manier ­promotie gemaakt door op fuiven in de buurt strandballen in het publiek te schoppen. Wie zo’n bal kon bemachtigen, mag gratis binnen.”

Kortingsbon

De toegangsprijs bedraagt vijf euro zonder kortingsbon en vier euro met korting. Zaterdag sluiten de Fanfarefeesten af met een schlageravond met dj Staf. De toegang is gratis.
www.kfsl.be
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio