KV Turnhout verwelkomt FC Nerds

Turnhout - KV Turnhout verwent zijn fans op ­donderdag 14 augustus. De voetbalploeg nodigt FC Nerds van VT4 uit voor een match tegen Steven Van Rooy en zijn vrienden.

Steven Van Rooy krijgt na 21 jaar inzet voor KV Turnhout een speciaal afscheid. Samen met zijn vrienden neemt de 25-jarige voetballer het om 18u op tegen FC Nerds van het gelijknamige VT4-programma. In juni speelde Van Rooy nog zijn 200ste wedstrijd voor KV Turnhout. Volgend seizoen stapt hij over naar Dessel Sport.

Er is nog meer te doen op 14 augustus in het Stadsparkstadion. Om 17u geeft René ­Desaeyere een training voor alle jeugd­spelers. En na de match tegen de nerds ­worden alle ploegen van KV Turnhout voorgesteld, van de duiveltjes tot de A-kern. Het traditionele driehoekstoernooi tussen KVT, VV Vosselaar en Lentezon volgt om 19.30u. De matchen duren telkens 45 minuten.

Een fuif in de kantine sluit de fandag af. Er is randanimatie gepland met onder ­andere een springkasteel, een frietkraam, een ­tombola waar je T-shirts van KV kan winnen en ­cocktailbar voor de ouders.
De toegang tot het stadsparkstadion is gratis.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio