Contrastival viert tiende verjaardag

Westerlo - Het tiende ­Contrastival gaat op donderdag 14 ­augustus van start. Het tuinterras van café ’t Contrast in Westerlo mag weer heel wat schoon volk verwelkomen.

Met vijf bands op het hoofdpodium en daarna nog een in het café tijdens de ­afterparty, komen de muziekliefhebbers ruimschoots aan hun trekken tijdens dit tiende ­Contrastival. De bezoekers van het festival mogen zich verwachten aan een programma met ­zowat acht uur non-stop livemuziek.

Bruno Willems verklapte dat er na de optredens een verrassing volgt om de ­jubileumeditie te vieren. En daarna ­krijgen de festivalgangers nog een ­extra optreden op de afterparty. Wie er nog bij wil zijn, moet zich haasten want de ­kaarten zijn bijna uitverkocht.

Vervolg

Het muzikaal geweld op het hoofd­podium krijgt nog een vervolg in het café. Enkele ­muzikanten van de lokale band ­Woman werkten een speciale set uit voor de after­party. “Wij hebben hier met Woman de voorbije negen jaar vier keer op het ­podium gestaan”, vertelt zanger-gitarist Geert Verwimp.

“Normaal zouden wij ook nu van de partij geweest zijn, maar voor Woman kwam dat nu niet zo goed uit. Toch wilden we deze jubileumeditie niet zomaar laten voorbijgaan. Om de ­organisator te bedanken voor het vertrouwen hebben we een experimentele set met opzwepende dansnummers uitgewerkt. Normaal wordt dit een eenmalig project, maar wie weet smaakt het naar meer.”

Het volledige programma vind je op www.café-contrast.be

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio