Truckshow is weer hoogtepunt van Transvaalfeesten

Putte - Aan de Waverstesteenweg, de baan van Putte naar Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Katelijne), is een wijkcomité actief dat al jaren rond half augustus de Transvaalfeesten opzet. Ook dit jaar is de grote truckhow op zondag weer het hoogtepunt.

De Transvaalfeesten beginnen op donderdag 14 augustus in de tent met om 20u de jaarlijkse kaartavond. Ondertussen maken de deelnemers aan de avonddropping zich klaar om vanaf 21.30u in te schrijven en om 22u te starten.

Op vrijdag 15 augustus is er om 14u een openluchtmisviering die opgedragen wordt door pastoor Paul Nuyens ter ere van en aan de kapel van Onze Lieve Vrouw der Zeven Weeën in de Kapelstraat.
Na de misviering, om 15u, kunnen de kinderen krijttekenen op de openbare weg. Tussendoor, om 15.30u, treedt fanfare Trouw in Deugd op en vanaf 20u geven Chris en Chris een lachshow van 2,5 uur.

Op zaterdag 16 augustus heeft vanaf 21u een truckersbal plaats met Frituur Paula en muziek van Yven. De toegang hiervoor is gratis.
Op zondag 17 augustus heeft de 21ste truckshow plaats. Vanaf 10u staan de trucks te pronken langs de Waversesteenweg. Om 15u maken alle trucks een rondrit door Putte en de aangrenzende gemeenten. Vorig jaar waren er zo’n tweehonderd deelnemende trucks, afkomstig uit heel het land.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio