Uw krant verwent u op de Antilliaanse feesten

Uw krant verwent u op de Antilliaanse feesten

Uw krant verwent u op de Antilliaanse feesten

Print
Gazet van Antwerpen danst op de Antilliaanse Feesten vrolijk mee. En naar goede gewoonte leggen we onze lezers in de watten. Of beter gezegd: in de hangmatten.

De affiche van de Antilliaanse Feesten bruist opnieuw van exotisch talent. Verdeeld over vier podia, passeert een bonte stoet Latijns-Amerikaanse muziekstijlen: salsa, soca, merengue en reggaeton.

Op het hoofdpodium maken onder meer Machel Montano, Monchy Y Alexandra en Coco Band het mooie weer. Voor wie het festival niet zo goed kent: de Antilliaanse Feesten zijn een nachtfestival. De grote namen staan pas in de late uurtjes op het podium.

Luxe-camping

Gelukkig bekommert Gazet van Antwerpen zich op het festival om de innerlijke mens.

“Op Camping Cosmos serveren we vrijdag en zaterdag een verkwikkend ontbijt. Wie een krant koopt, krijgt het ontbijt gratis. Overdag mogen uitgeputte feestvierders relaxen in de GvA-Cabaña. In deze exotische tent hangen we schommels en hangmatten. Onze hostessen komen rond met vers fruit. Festivalgangers kunnen een dutje doen of de krant lezen, op de tonen van Caribische muziek”, zegt Eddy Vleminx, event manager van de krant.

Fotostand

U kan uw bezoek aan het festival ook vereeuwigen aan onze fotostand naast de Cabaña. Wie zich laat fotograferen, krijgt het kiekje even later gratis mee als souvenir.
Alle foto's verschijnen maandag op de website. Een selectie van de leukste en zwoelste foto’s vind je begin volgende week bovendien in deze krant.

Antilliaanse Feesten, op 8 en 9 augustus in de Blauwbossen in Hoogstraten.
Voor een dagticket betaalt u aan de kassa 43 euro. Een duoticket voor vrijdag en zaterdag kost 65 euro.
Een tentje opslaan, kan tegen vijf euro per dag.
www.antilliaansefeesten.be

MEEST RECENT