Lees hier uw horoscoop!

Wilt u weten hoe deze woensdag voor u zal verlopen? Lees dan hier wat de sterren voorspellen:

ksleurs

Ram 21-3 t/m 20-4

Onder de invloed van Venus en Mercurius ben je op je werk in staat om opnieuw contact te leggen met mensen die normaal nauwelijks benaderbaar zijn. Allemaal heel goed voor je toekomst!

Stier 21-4 t/m 20-5

Laat op je werk de lieden links liggen die je in de wielen willen rijden. Ze zijn er alleen maar op uit je te dwarsbomen en niet waard dat je er aandacht aan besteedt. Op vakantie zijn er mooie momenten met je partner.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Of je nou een partner hebt of niet, op vakantie kun je zomaar in een flirt verwikkeld raken. Nu je dat vooraf weet, kun je nog op de vlucht slaan óf zorgen dat het hooguit bij een warme vriendschap blijft.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Op je werk loop je over van ongeduld want je hebt het gevoel dat je nú in actie moet komen. Daar heb je geen ongelijk in, maar eerst moet af wat af moet! Laat op vakantie zien wat je wil anders mis je nog een hoop plezier.

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Op vakantie ben je prima in vorm en weet je je omgeving in te palmen. Als je aan het werk bent is dat al niet anders en reden waarom je van alle kanten met vragen bestookt wordt.

Maagd 24-8 t/m 23-9

Op je werk kan een onderwerp dat gevoelig ligt voor vertraging zorgen. En laat jij nou net uitverkoren zijn om de kastanjes uit het vuur te halen! Het is maar dat je het weet.

Weegschaal 24-9 t/m 23-10

Je wordt dan wel overladen met werk dat voor de vakantiegangers onder je collega's bestemd was, maar dat mag de pret niet drukken. Sterker nog, zo kun je tenminste eens laten zien wat je allemaal in je mars hebt.

Schorpioen 24-10 t/m 22-11

Op vakantie is er sprake van een opleving in je relatie. Ben je vrijgezel dan zie je kans iemand waar je een oogje op hebt in je net te vangen. Ben je aan het werk stel je dan concrete doelen en houdt je eraan.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Bepaalde chefs laten al gauw weten wanneer ze ontevreden zijn. Neem even afstand en laat ze zelf hun zaakjes maar eens regelen. Wat de liefde betreft, wees attent voor je partner. Die heeft behoefte aan aandacht.

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Op vakantie heb je kansen genoeg om erop uit te trekken met je partner. Dat loopt allemaal gesmeerd, dus geniet ervan en laat verder de boel maar de boel. als het op je werk niet zo vlot gaat, kijk dan eens hoe het anders kan.

Waterman 21-1 t/m 19-2

Op je werk staat iedereen versteld van jouw elegantie en effectiviteit. Op vakantie werkt je enthousiasme en je levenslust aanstekelijk op je omgeving. Ben je vrijgezel, laat de draden van je netwerk als vanzelf tot stand komen.

Vissen 20-2 t/m 20-3

Op vakantie volgt de ene leuke verrassing op de andere, worden jullie er samen een sterker stel van of - als je alleen bent - slaat je hart op hol. Op je werk kan een aanlokkelijk aanbod je dag kleuren.

Vastgoed

Jobs in de regio