Meer ongevallen op  aansluiting A-12 met Ring - Fotoalbum

Meer ongevallen op aansluiting A-12 met Ring - Fotoalbum

Meer ongevallen op aansluiting A-12 met Ring - Fotoalbum

Print
Antwerpen - Zondagavond zijn er vier ongevallen gebeurd op de aansluiting van de A-12 met de Antwerpse ring. Het laatste ongeval gebeurde omstreeks 23 uur, een auto die in de richting van Antwerpen reed is er aan het slippen gegaan en op zijn dak beland (foto).

Even voordien, om 22u35 was in de andere rijrichting, naar Bergen-Op-Zoom een Duitse vrachtwagen in de schaar gegaan. Hierdoor lag het verkeer tot 1 uur 's nachts stil.

Op dezelfde plaats zijn eerder op de avond twee auto's uit de bocht gevlogen. Beide wagens slipten op het natte wegdek. Eén persoon werd naar het ziekenhuis afgevoerd. De andere chauffeur kwam er met de schrik van af.

Het eerste ongeluk op het knooppunt Antwerpen-Noord, komende van de A12 en in de rijrichting Gent, had plaats om halfacht zondagavond. De tweede wagen ging een uur later uit de bocht. Beide auto's slipten en kwamen tegen de vangrails terecht.

Bij het eerste ongeluk moest de brandweer de chauffeur uit zijn wrak bevrijden. Het dak van de wagen werd weggehaald. Zij werd licht gekwetst naar het ziekenhuis overgebracht.

De tweede chauffeur heeft niets, maar is zijn wagen wel kwijt.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio