Rupel Boom vindt versterking

Boom - Urbain Spaenhoven pleitte onlangs nog voor verdedigende versterking voor Rupel Boom. Met het aantrekken van Cedric De Troetsel krijgt de coach zijn zin.

De Troetsel, die begin deze maand twintig is geworden, kan als centrale verdediger en als middenvelder worden uitgespeeld. In de jeugdreeksen was hij actief bij RWDM en Anderlecht. Als jeugdinternational kwam De Troetsel bij Lierse terecht, waar hij op zestienjarige leeftijd in het eerste elftal werd gedropt.

Vrije speler

Vorig seizoen kwam De Troetsel uit voor eersteklasser Brussels, maar met de jaarwisseling verhuisde hij naar bevorderingsclub Meldert. “Op het einde van het seizoen was ik een vrije speler en vandaar dat ik op zoek ging naar een ambitieuze club”, aldus de speler uit Sint-Pieters-Leeuw.

“Ik kwam in contact met Bornem en trainde er twee weken. Ik speelde zelfs een wedstrijd met Bornem tegen Lokeren. Ik moet echter toegeven dat mijn ambities hoger liggen dan vierde klasse. Uiteindelijk is Rupel Boom op de proppen gekomen. Ik weet dat Rupel Boom een ambiteuze club is, zodat ik niet heb geaarzeld om een contract te ondertekenen.”

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio