Drie testspelers op eerste training bij Antwerp

Drie testspelers op eerste training bij Antwerp

Drie testspelers op eerste training bij Antwerp

Print
Op de Bosuil werd gisteren voor het eerst dit seizoen verzamelen geblazen. De spelers maakten kennis met de nieuwe coach, Dimitri Davidovic, en zijn assistent Ratko Svilar (foto). Getraind werd er nog niet. De eerste oefensessie staat vanmorgen om 10.30 uur op het programma.

Slechts dertien spelers kwamen de obligate toespraakjes van voorzitter en trainer beluisteren. Pivaljevic, Addo, Kenmogne en nieuwkomer Van Trier ontbraken om diverse redenen, die veelal onder de noemer ‘reisproblemen’ vielen. Ook Peter Utaka was afwezig. De spits heeft zijn zinnen nog steeds op een andere club gezet. Luciano Olguin was wel van de partij. De Argentijn is einde contract en zat gisteren opnieuw rond tafel met voorzitter Wauters. Hij tekende voorlopig nog niet bij. Ook Verbiest en Ristovic, beiden einde contract, blijven in beeld op de Bosuil.

Naast de dertien kernspelers, waartoe Olguin dus voorlopig nog niet behoort, waren ook drie testspelers aanwezig. Zij trainen vanaf vandaag mee. Emmerik De Vriese is een 23-jarige Belgische middenvelder die de voorbije vijf jaar in Nederland aan de slag was. Hij speelde twee jaar bij Heerenveen en de voorbije drie jaar was De Vriese actief bij Veendam. Christian Bubalovic is een verdediger van Kroatische afkomst. Hij speelde vorig seizoen in Oostenrijk in de Jugendliga bij Admira Wacker Mödling. De 24-jarige Turkse Belg Lokman Atasever speelde de voorbije jaren onder meer voor Charleroi, Walhain, Hamme en het Turkse Kocaelispor. Vandaag worden op de eerste training nog enkele testspelers verwacht.

De aanwezige spelers kregen ook de primeur van de nieuwe kledij. Het Belgische merk Jartazi is de nieuwe kledingsponsor van Antwerp in opvolging van Umbro. Jartazi zal de volgende drie seizoenen voor de sportieve outfit van de Antwerpspelers zorgen.

MEER VOETBALNIEUWS