Anouk vervolledigt affiche Pukema Rock

Print
Puurs - Anouk is de laatste topper die aan het lijstje van Pukema Rock 2008 wordt toegevoegd. Andere hoofdacts die al vast lagen, zijn Gabriel Rios, Zornik, Milk Inc. Live, De Kreuners, Flip Kowlier en Clement Peerens Explosition.

“Na al die jaren is het moeilijk om nog een Belgische act op te noemen die nog nooit op Pukema Rock heeft gestaan. K’s Choice toen ze nog The Choice heetten, Admiral Freebee, The Scabs, De Kreuners, De Mens,… noem maar op. We hebben zelfs enkele internationale toppers op ons podium gehad zoals The Levellers en Dog Eat Dog. Nu is dat dus Anouk”, zegt een trotse organisator Stijn Schelfhaut.

Bezoeker voorop

“Bezoekerscomfort, kwaliteit en gezelligheid hebben we altijd hoog in het vaandel gedragen. De komende editie moet voor ons ook een bekroning worden van twintig jaar bloed, zweet en tranen”, vervolgt Stijn Schelfhaut.

Dj-tempel

In het kader van de verjaardagseditie investeert de organisatie ook extra in de dj-tempel - Studio Vedett – met ronkende namen als Dr. Lektroluv, Dada Life, The Subs live en Monica Electronica.

www.pukemarock.be
Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio