ACW stelt nieuw bestuur van BAM hele lijst vragen

ACW stelt nieuw bestuur van BAM hele lijst vragen

ACW stelt nieuw bestuur van BAM hele lijst vragen

Print
Antwerpen - ACW Antwerpen mengt zich in het debat over de Oosterweelverbinding. Het ACW is voor de uitvoering van alle projecten van het Masterplan, maar vraagt in een open brief aan het nieuwe bestuur antwoorden op een aantal concrete vragen.

“De maquette in het Felixpakhuis geeft weinig concrete informatie. Daarom stellen wij een aantal vragen”, schrijft ACW-secretaris Annemie Verhoeven.

Gevolgen

“Hoe gaat de verkeersafwikkeling aan de Groenendaallaan, Bredabaan, Schijnpoort en Bisschoppenhoflaan lopen? Welke geluidswerende maatregelen worden genomen voor de bewoners van de woonwijken Rietschoorvelden naast de E19 en Blijvoort bij het viaduct van Merksem?"

“Hoe wordt de leefbaarheid van de omgeving bij de heraanleg van de bruggen over het Albertkanaal verhoogd? En zal Merksem blijven zitten met een verloederde Bredabaan?"

Masterplan

Verhoeven houdt het niet allen bij vragen. "Een masterplan voor de leefbaarheid van Merksem, Deurne en Luchtbal na de Lange Wapper moet het onderwerp van een volgende studie zijn”, besluit ze.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio