Willen Davidovic en hulptrainer Svilar Jestrovic bij Antwerp?

Willen Davidovic en hulptrainer Svilar Jestrovic bij Antwerp?

Willen Davidovic en hulptrainer Svilar Jestrovic bij Antwerp?

Print
Ratko Svilar wordt assistent-trainer van Dimitri Davidovic bij Antwerp FC. De Serviër Davidovic heeft al aangekondigd dat hij enkele versterkingen wilt voor het komende seizoen. Meteen worden er al een aantal namen aan de club verbonden, waaronder die van ex-Anderlecht-vedette.

De legendarische keeper Svilar nam op het einde van het seizoen 1997-1998 over van coach Kessler, maar de degradatie kon niet vermeden worden.

Vanmorgen is er een kennismaking en toespraak van voorzitter Wauters. Zaterdagmorgen (10.30 uur) is de eerste training.

Met de meeste spelers die einde contract waren, wordt nog onderhandeld. Spencer Verbiest deed een tegenvoorstel. Ook Olguin, Ristovic en Utaka praten nog met Antwerp. Elejiko test bij RBC in Nederland.

Nenad Jestrovic (foto) is in beeld als versterking. De Servische spits speelde het voorbije seizoen bij Rode Ster Belgrado, maar zijn contract werd ontbonden. Jestrovic (ex-Anderlecht) was in 2005 topschutter in eerste klasse, maar trok in januari 2006 naar Al Ain in de Verenigde Arabische Emiraten en daarna naar Al Nasr in Dubai.

Secretaris Paul Bistiaux drukt echter meteen de hoop van de Antwerp-aanhang de kop in. "Dat bericht is niet waar", vertelde hij aan Sporza. "Maar aangezien onze nieuwe coach Joegoslavische roots heeft, zal Jestrovic wel niet de enige zijn die zogezegd naar ons zal komen."

Meer voetbalnieuws