Dieven aan de haal met marktwagen

Dieven aan de haal met marktwagen

Dieven aan de haal met marktwagen

Niel - De aanhangwagen van marktkramers Patrick Lenaerts en zijn echtgenote Bianca Dillen uit Hellegat (Niel) is gestolen. De dieven gingen ook nog eens met ruim 3.000 euro aan materiaal aan de haal.

Patrick Lenaerts is werkzaam in de chemiesector, maar in de zomermaanden doet hij een aantal markten aan. Vooral aan de kust is hij actief.

Door de diefstal van zijn aanhangwagen moet hij nu zijn activiteiten als marktkramer stopzetten.

Niet afgesloten

“Ik parkeer mijn aanhangwagen gewoonlijk in een lager gelegen stuk grond onder onze woning. Maar omdat we daar een barbecue hielden, besloot ik hem honderd meter verder op een parking te plaatsen. Ik sloot hem wel niet af, het was tenslotte maar voor één nacht. Mijn verbazing was groot toen ik de volgende ochtend rond 7u vaststelde dat hij verdwenen was. De dieven hadden ook geprobeerd om nog een andere aanhangwagen te stelen, die naast de mijne stond. Maar dat was hun niet gelukt.”

Lenaerts vermoedt dat de diefstal tussen 3.30u en 7u is gebeurd. Het koppel is in totaal voor zo’n 3.000 euro aan materiaal kwijt. “Mijn aanhangwagen stond klaar om naar de markt te vertrekken. Er staken zestig rokken, zestig bloesjes, tachtig zonnebrillen, vijftien fleecess, plooibare kledingrekken, plooibare tafels en een plooibare metalen parapluvoet in.”

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio