Te koop: villa met bedrijf

Te koop: villa met bedrijf

Te koop: villa met bedrijf

Mol - Een huis met achterliggende bedrijfsruimte aankopen en zo de verplaatsing tussen wonen en werken vermijden? Dat kan straks in Mol-Ezaart, waar Groep Heylen vier KMO-gebouwen met elk een vrijstaande woning én een eigen tuin te koop stelt.

Hoeveel zelfstandige ondernemers dromen er niet van om met hun gezin te wonen bij hun werkplaats? Maar in het verstedelijkte Vlaanderen is het traditionele werkhuis in de achtertuin van de villa van een kleine zelfstandige stilaan verleden tijd. Behalve langs de N103 van Geel richting Mol in Mol-Ezaart, want daar bouwt Groep Heylen vier bedrijfsruimtes met aanpalende woonhuizen in de woonzone ‘Kleppendael’, vlakbij de kinderopvang ’t Polderke.

“Dankzij een Bijzonder Plan van Aanleg is hier de vestiging van KMO’s mogelijk”, zegt zaakvoerder Wim Heylen. “Elke ondernemer die geen vervuilende of hinderlijke activiteiten uitoefent kan zich in onze gebouwen vestigen.”

Netevallei

Het project in Kleppendael heet Living@work. “We besteden veel aandacht aan de architectuur en aan groenaanleg, zodat het project opgaat in de omgeving. Het wordt beslist geen troosteloos industrieterrein dat er na de uren uitgestorven bijligt. Bakker en slager zijn er om de hoek en de site grenst in het zuiden aan de groene Netevallei.”

Eén van de buren van het bedrijvenpark is de Federale Overheidsdienst Financiën en de overbuur is Groep Verbruggen, een gekende Molse ondernemer, actief in tuin-aanleg en wegenbouw. Zij reserveerden in Kleppendael alvast een nieuwe vestiging voor hun activiteiten. Groep Verbruggen zorgt tegelijkertijd voor de groenaanleg en de verkeersinfrastructuur op het terrein. De lots zijn bedoeld voor verkoop, verhuren doet Groep Heylen niet. In juli 2009 moeten de gebouwen af zijn.

Meer info: 14-23.16.26, info@groepheylen.be of www.livingatwork.be
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio