Wie is de beste atleet: Lewis Hamilton of Jenson Button?

Wie is de beste atleet: Lewis Hamilton of Jenson Button?

Wie is de beste atleet: Lewis Hamilton of Jenson Button?

Print
De F1-piloten Lewis Hamilton en Jenson Button gaan in een triatlon uitmaken wie de beste conditie heeft. Het duel vindt op 27 juli plaats in Bath. De verliezer betaalt 12.500 euro aan een goed doel.
BR>

Button heeft al enkele triatlons achter de rug. In Windsor werd hij drie weken geleden 117de op 1700 deelnemers in een tijd van 2u22’43”. Het ging om de olympische afstand: 1,5km zwemmen, 40 km fietsen en 10km lopen. Hamilton van zijn kant gaf dinsdag in Amsterdam een persconferentie naar aanleiding van zijn 13 miljoen zware sponsordeal met Reebok. Geconfronteerd met de prestatie van Button, liet de McLarenrijder zich ontvallen dat zijn conditie beter is dan die van Button.

Confrontatie

Gisteren in Silverstone werden de twee met elkaar geconfronteerd. Button daagde zijn collega prompt uit om mee te doen in Bath. Hamilton raadpleegde zijn blackberry en moest vaststellen “dat er helaas niets gepland stond”. Hij wou wel, zei hij, maar moest eerst zijn entourage raadplegen. Maar de Britse pers bleef aandringen en plots deed Button er een forse schep bovenop: “Komaan, ik durf het, jij niet? Weet je wat: als je wint, betaal ik 10.000 pond aan een goed doel.”

Daarop kon Hamilton niet meer terug. Afspraak op 27 juli. Tenzij vader Hamilton er een stokje voorsteekt.

MEEST RECENT