Jessica Simpson heeft beste boezem van Hollywood

Jessica Simpson heeft beste boezem van Hollywood

Jessica Simpson heeft beste boezem van Hollywood

Print
Laat er geen twijfel meer over bestaan: Jessica Simpson heeft de Beste Borsten van Hollywood, en daarmee basta. Dat blijkt althans uit een enquête van het Amerikaanse weekblad In Touch Magazine. Let wel, het zijn de béste borsten, niet per se de mooiste of meest sexy.

Welke criteria precies werden gehanteerd om een ranglijst van beste decolleté op te stellen, is niet duidelijk. Wellicht moeten de borsten gewoon aan een opvallende actrice hangen die veel in de boekskes verschijnt. La Simpson heeft zelf nog niet gereageerd op de frivole titel die haar boezem te beurt viel.

Haar manager en vader Joe heeft zich wel al enthousiast uitgelaten: “Ze heeft dubbel D als cupmaat! Ze kan die joekels niet wegsteken, hé.” Een trotse vader, die Joe.

Top tien

In de top tien der Beste Borsten van Hollywood, klopt het pronte stel van Jessica de dynamische duo’s van - in dalende volgorde - Tyra Banks, Scarlett Johansson, Carmen Electra, Lindsay Lohan, Katherine Heigl, Audrina Patridge (uit de MTV-realityserie ‘The Hill’), Jennifer Aniston, Megan Fox (verkozen tot meest sexy vrouw door mannenblad FHM) en Beyoncé Knowles.

MEEST RECENT