Met uw krant te land,  te water en in de lucht

Met uw krant te land, te water en in de lucht

Met uw krant te land, te water en in de lucht

Antwerpen - Gazet van Antwerpen laat u op een andere manier kennismaken met de haven van Antwerpen. Op de havendag van 5 juli kan u met uw favoriete krant de lucht in, het water over en ook aan de kinderen is gedacht.
Hoog in de lucht

Spektakel gegarandeerd met de Gazet van Antwerpen Sky-Watch. Alle bezoekers kunnen gratis 50 meter de lucht in met dit toestel en krijgen een mooi panoramisch zicht op de Antwerpse haven. Per ’vlucht’ kunnen er 24 mensen mee. Iedereen die een ritje maakt wordt gefotografeerd en kan nadien zijn of haar foto terugvinden op www.gva.be.

De Sky-Watch staat aan de Jachthavenlaan op de Antwerpse Linkeroever en is open voor het publiek van 10.15 tot 17u.

Gratis waterpendel

Gazet van Antwerpen en Flandria brengen u gratis van de rechter- naar de linkerscheldeoever of omgekeerd. Op de rechteroever vertrekt de waterpendel aan het Steenplein. Aan de overkant is de aanlegsteiger aan het Sint-Annastrand, vlakbij de Sky- Watch, de plaats van afspraak.

De pendel vaart van 10 tot 17u.

Kinderen aan de macht

Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen bouwt Gazet van Antwerpen een kinderdorp aan de Waagnatie. Kies maar uit: twee springkastelen, een reuzentrampoline, schminkstanden, sumoworstelen,... Voor de allerjongsten is er een ballonstand en wie een avontuurtje wil, kan gebruik maken van een space bike.

Het dorp is gratis en open van 10 tot 17u.


Waarom de haven zo belangrijk is voor Antwerpen, leest u in dit standpunt van redacteur Lex Moolenaar.

De havendag is een is een initiatief van de Vlaamse overheid. Ook de havens van Zeebrugge, Gent en Oostende doen mee. Meer info vindt u op deze website.


MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio