"Logan probeerde zich alleen maar te verdedigen"

Logan probeerde zich alleen maar te verdedigen

"Logan probeerde zich alleen maar te verdedigen"

Print
KRC Genk-doelman Logan Bailly raakte afgelopen zondag op een Luiks festival slaags met een andere bezoeker. Bailly zou dronken geweest zijn. Een vriendin van Bailly zegt echter dat de keeper niets te verwijten valt: "hij was niet degene die in de fout ging."

Stephanie, een vriendin van Logan die erbij was: “Het is niet de fout van Logan. Hij werd aangevallen. Hij ging net het festival verlaten, samen met zijn broertje. Een man kruiste hen en begon te duwen en te trekken. Het is dan tot een handgemeen gekomen. Daarop zijn enkele andere personen tussengekomen. Uiteindelijk ontaardde het duw- en trekwerk in een vechtpartij waarbij twintig man betrokken was."

Nadat de politie ter plaatse kwam, besliste de commissaris om het festival stop te zetten. Op de foto is te zien hoe de politie Logan Bailly fouilleert.

"Ik weet dat Logan de reputatie heeft van een vechtersbaas te zijn, maar hij hier verdedigde zich alleen maar,” zegt Stephanie.

Van horen zeggen

Verschillende bezoekers wezen Logan Bailly met de vinger, maar telkens kwam de informatie 'van horen zeggen'. Niemand had met eigen ogen gezien of hij daadwerkelijk de ruziestoker was.

Meer voetbalnieuws