Vrouw wou met ontvoerde baby ex-vriend terugwinnen

Vrouw wou met ontvoerde baby ex-vriend terugwinnen

Vrouw wou met ontvoerde baby ex-vriend terugwinnen

Print
De baby die vrijdag in een ziekenhuis in Charleroi werd ontvoerd, is gezond en wel teruggevonden in Jumet. Het kind verkeert in goede gezondheid. Volgens Child Focus vond de politie het kindje iets na middernacht, in aanwezigheid van een 31-jarige vrouw. Die zou onlangs zelf een kind verloren hebben.

De zeven maanden oude Garode Ratazi werd in het Notre-Dame et Reine Fabiolaziekenhuis van Charleroi meegenomen door een vrouw, die werd geïdentificeerd aan de hand van videobeelden. Ze reed met een kinderwagen het hospitaal uit en vertrok met de auto.

Ex-vriend

De vrouw had psychische problemen. Ze had onlangs zelf een ongeboren baby verloren en wou met de ontvoering van het kind haar ex-vriend opnieuw voor haar winnen. Ze toonde de baby aan haar ex en zei dat hij de vader was.

In het huis van de ex vonden de speurders de baby terug. De vrouw werd opgepakt, verhoord door het parket en daarna aangehouden. Ze is geen onbekende voor het gerecht. Ze was in het verleden al betrokken bij enkele carjackings en diefstallen.

MEEST RECENT