Ignace Crombé hangt verliefde puber uit

Ignace Crombé hangt verliefde puber uit

Ignace Crombé hangt verliefde puber uit

Print
Ignace Crombé (51) heeft zijn nieuwe vriendin Patricia (25) voorgesteld aan de lezers van Dag Allemaal met een reeks opvallende kiekjes uit zijn vakantiealbum.

De Miss Belgian Beauty-organisator heeft zich ook laten kieken in opvallende pozes terwijl ze ‘neuzen’ en ‘haar hand in zijn hemd glijdt’. Crombé gaat ook gedetailleerd in op de scheiding.

“Ik heb Miriam (zijn ex, nvdr) de kans geboden om te blijven samenwerken of om Miss Belgian Beauty over te nemen, maar dat ziet ze niet zitten. Zij en onze dochter blijken wel zeer verknocht te zijn aan ons huis, en ik ga daarin toegeven. Ook al zie ik op tegen de rompslomp om een nieuwe woning te zoeken. Gelukkig heb ik een goed liefje dat me daarbij zal helpen.”

Het liefje in kwestie bejubelt ondertussen de ‘mannelijkheid’ van Ignace Crombé. “Ik vind hem zo mannelijk, zo gedreven, zijn blik kan zo intens zijn.” Crombé beaamt dat met een kwinkslag: “Ik heb nog lang geen blauw pilletje nodig”.

Ondertussen heeft Crombé het niet alleen verkorven bij zijn vrouw, maar ook bij zijn huidige miss Nele Somers. Zowel in Humo als P-Magazine windt ze er geen doekjes om. “Op een bepaald ogenblik heb ik besloten dat ik niet meer met hem in het openbaar wil verschijnen. De spotlights moesten toch op hem staan. De organisatrice van Miss België staat altijd achter haar miss, maar hij komt altijd voor je staan. Hij staat je een heel jaar in de weg.”

Nu in het nieuws