Live @ de Molen: sound of the fities, sixties en seventies

Print
Hoogstraten - De tweede editie van Live @ de Molen vindt op 28 juni plaats aan de Laermolen in Hoogstraten. Je kan er de fifties-, sixties- en seventiesmuziek (her)beleven. 'Los Camerados' en 'The Romantics' staan op het programma, twee groepen die oude muziekklanken weer tot leven brengen.

'Los Camerados' geven het startschot van dit evenement. Het is de meest legendarische muziekband uit die tijd in de Noorderkempen, met onder andere Hoogstratenaren Frans Pinxteren (zang) en Jef Mertens (drums en zang).

'The Romantics' brengen 'de sound of the sixties en seventies' en hebben een schitterend palmares. Ze waren te gast op Maanrock, de Gentse Feesten en de Mechelse Parkfeesten. Zij zullen er zeker voor zorgen dat het publiek de beentjes losgooit.

Live @ de Molen start om 19.30uur. De inkom bedraagt 5 euro in voorverkoop of 7 euro aan de kassa. Voorverkoopadressen zijn Cafe De Velo, Café De Gelmel en 't Hemeltje Lief in Hoogstraten.

Auteur: Jan Vermeiren

Dit artikel werd geschreven door een burger en kadert in het project 'Burgerjournalistiek'. Wil je ook graag artikeltjes schrijven? Lees dan het artikel over dit project.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio