Cobra verbrodt seksueel pleziertje van Thaise man

Er bestaan allicht fijnere manieren om aan je eind te komen, maar ook weinig excentriekere. De politie van Bangkok schrok zich een hoedje toen ze een man van middelbare leeftijd aantroffen langs een veldweg met een dode cobra in de hand en een condoom rond de penis.

jrosquin

De politie zegt voor een raadsel te staan, maar de bevindingen laten weinig over aan de verbeelding. De politie bevestigt dat ze er mee rekening houdt dat Wiroj Banlen orale seks had met de slang.

De veertigjarige man is allicht om het leven gekomen door giftige slangenbeten. Hij liep er verscheidene op aan zijn rechterbeen en in zijn wangen.

Nog vreemder is de bevinding uit het onderzoek dat Banlen slangenvlees tussen zijn tanden had. De dode cobra vertoonde inderdaad sporen van menselijke tandenbeten.

Indien Banlen reëel seksueel bevredigd wilde raken, was de slang hem toch te snel af. Op het moment dat de Thai gebeten werd, was hij waarschijnlijk net zijn broek aan het uittrekken en in de condoom werden geen spermasporen aangetroffen.

Nu in het nieuws