Ellenlange file na ongeluk op E17 in Waasmunster

Print

Ellenlange file na ongeluk op E17 in Waasmunster

Waasmunster - Een botsing tussen een auto, een kleine vrachtwagen en twee gewone vrachtwagens vanmorgen op de E17 ter hoogte van Waasmunster veroorzaakte heel wat verkeerschaos.

Vanmorgen omstreeks 7 uur reed een vrachtwagen geladen met kippen in op een stilstaande file. De klap was enorm. De vrachtwagen boorde zich in een bestelwagen die vervolgens samen met nog een andere personenwagen tegen een stilstaande vrachtwagen werden geslingerd. De bestelwagen stond na de impact bovenop de personenwagen.

De brandweer van Waasmunster kwam met de grote middelen ter plaatse om de slachtoffers uit hun wrakken te bevrijden. De bestuurster van de personenwagen is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gevoerd. Zij verkeert in levensgevaar. Ook de man uit de bestelwagen en de bestuurder van de vrachtwagen raakten gewond.

Door dit ongeval was er maar een rijstrook vrij en vormde er zich snel een gigantische file die op een bepaald moment reikte tot in Destelbergen. Een verkeersdeskundige kwam ter plaatse, de verkeershinder zou nog geruime tijd aanhouden.

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio