Clijsters komt terug zegt Davenport, onzin zegt familie

Clijsters komt terug zegt Davenport, onzin zegt familie

Clijsters komt terug zegt Davenport, onzin zegt familie

Print
De Amerikaanse tennisster Lindsay Davenport heeft een circulerende roddel een stem gegeven: Kim Clijsters zou een comeback overwegen. De familie Clijsters drukte de geruchten meteen de kop in.

Op Roland Garros ging het nieuwtje al flink rond, maar niemand wist er het fijne van. Davenport, die nu en dan met Clijsters praat, vertelde het volgens Het Nieuwsblad aan Amerikaanse journalisten.

Ziekte van vader Lei

De Amerikaanse tennisster zelf heeft na de geboorte van haar zoontje ook het racket weer opgenomen. De ziekte van Lei zou haar voorlopig nog van het tennissen houden, zoniet was haar comeback al een feit, weet Davenport.

Het Franse magazine Paris Match citeert in zijn jongste nummer twee anonieme bronnen die beweren dat Clijsters opnieuw wil tennissen. Ze zou zelfs in het geheim al hebben uitgetest wat ze op het tenniscourt nog kan.

"Niet aan de orde"

Of de Kim-fans veel hoop op een terugkeer mogen koesteren is nog maar de vraag. De Clijstersfamilie haastte zich om te melden dat er van een comeback geen sprake is. "Ik sluit niet uit dat Kim ooit nog een exhibitiewedstrijd zal spelen, maar ook dat is nu helemaal niet aan de orde", zei Jeroen Jespers, de woordvoerder van de familie, aan VRT.

De Blessuregevoelige Kim Clijsters beëindigde haar carrière abrupt op 6 mei 2007, na het toernooi van Warschau. Op 27 februari 2008 krijgen zij en haar man Brian Lynch hun eerste kindje, Jada Ellie.

MEER SPORTNIEUWS