Lierse jeugddienst is klaar voor de zomer

Lier - Speelpleinwerking de Speelmicroob, de grabbelpas en kinderopvang Kadee beloven tijdens de grote vakantie twee fantastische speelmaanden. De activiteitenbrochure wordt binnenkort via de Lierse basisscholen verdeeld. Vanaf 14 juni is ze ook via de website van jeugdcentrum Moevement raadpleegbaar.

De eerste inschrijfdag voor de kinderopvang en de grabbelpas vindt plaats op zaterdag 14 juni van 10 tot 12u in het jeugdcentrum aan de Aarschotsesteenweg 1 in Lier. De deuren gaan om 9u open en vanaf dan krijgt iedereen een volgnummer waarmee de volgorde van inschrijven wordt bepaald. Wees er zeker op tijd bij, vooral voor plaatsen voor de kinderen van 2,5 tot 6 jaar op de opvanglocatie Lisp van kinderopvang Kadee.

Kadee biedt ook de mogelijkheid om via het internet in te schrijven. Hiervoor dien je wel een m-pas te hebben en moet je kind reeds geregistreerd zijn bij de opvang. Registreren doe je op voorhand op de jeugddienst. Online inschrijven gebeurt via www.moevement.be/kinderopvang. Deze website is toegankelijk vanaf 14 juni om 10u.

Na de eerste inschrijfdag kan je nog inschrijven in het jeugdcentrum, elke weekdag van 9 tot 12.30u en van 13.30 tot 20u. Voor het speelplein kan je vanaf 30 juni inschrijven aan het loket van het speelplein in de Sluislaan.

Voor een speeldag op het speelplein betaal je vier euro. De prijzen van de grabbelpas zijn afhankelijk van de activiteit en staan vermeld in de vakantiebrochure. Voor de kinderopvang betaal je zes euro voor een halve dag en elf euro voor een hele dag opvang.


CVR
03-480.36.30, moevement@lier.be

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio