Hot Marijke reageert: "Gène verstaat er geen bal van"

Hot Marijke is in haar gat gebeten. Niet letterlijk natuurlijk. De bijna-bv maar vooral beslagen sm-meesteres neemt het artikel "De seks komt pas na de club" op de korrel: de waarheid over echte sm wordt er serieus geweld in aangedaan.

ghouben

In dat artikel, eveneens op deze site, wordt volgens Hot Marijke een conservatief standpunt over sm verkondigd.

"De uitlating 'SM heeft eigenlijk niets met seks te maken' doet mij steigeren. Het is een conservatief statement van Meester Ron en entourage, zijn 'Fetish Café'. Erger is dat dit soort verklaringen klakkeloos worden overgenomen door een - goede, daar niet van - acteur die totaal geen benul heeft van SM. Als echte Meesteres vind ik dat onaanvaarbaar. SM heeft wél degelijk met seks te maken," weet Marijke.

Gène weet geen bal

"Dat bevestigt enkel de taboes die er nog bestaan over SM, met reacties in de aard van 'Het is een kringetje wacko's'. Dat is begrijpelijk want wat verstaat een leek van de soort roes die een slaaf kan bereiken? Niets, en Gène Bervoets weet er ook geen bal van hoor!"

Weet waaraan u begint

"Iedereen heeft het recht om (BD)SM op zijn/haar manier te ervaren. Maar mijn benadering is Erotische SM." Kortom, de boodschap is duidelijk: SM draait wel degelijk in de eerste plaats om seks. Voilà. 't Is maar dat u weet waaraan u begint.

Vastgoed

Jobs in de regio