Zoersel wandelt en fietst voor dementie

Zoersel wandelt en fietst voor dementie

Zoersel wandelt en fietst voor dementie

Print
Zoersel - In en rond Zoersel wordt er op zondag 1 juni druk gefietst en gewandeld voor dementie, ondermeer door acteur Warre Borgmans. Na zeven succesvolle fietsbenefieten besloot dementiekliniek ZNA Joostens om ook dit jaar ook twee wandeltochten aan het evenement toe te voegen. De opbrengst gaat integraal naar de aankoop van een nieuwe cardiotrainer voor de patiënten.

Wielertoeristen kunnen kiezen tussen familietochten van 30 of 50 kilometer. Straffe fietsers kunnen hun benen strekken tijdens een tocht van 75 kilometer. Andere deelnemers kunnen deelnemen aan familiale wandeltochten van 6 of 12 kilometer.

Vertrek en aankomst zijn telkens voorzien in ZNA Joostens, Kapellei 133 te Zoersel. Deelname kost 4 euro per persoon en kinderen tot twaalf jaar nemen gratis deel. Zowel voor als na de tochten zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar in de cafetaria van de dementiekliniek.

De volledige opbrengst van de dag gaat naar de aankoop van een nieuwe cardiotrainer. Peter van het evenement en ZNA Joostens is Warre Borgmans. De acteur zal vanzelfsprekend niet ontbreken op 1 juni.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio