Zoersel wandelt en fietst voor dementie

In en rond Zoersel wordt er op zondag 1 juni druk gefietst en gewandeld voor dementie, ondermeer door acteur Warre Borgmans. Na zeven succesvolle fietsbenefieten besloot dementiekliniek ZNA Joostens om ook dit jaar ook twee wandeltochten aan het evenement toe te voegen. De opbrengst gaat integraal naar de aankoop van een nieuwe cardiotrainer voor de patiënten.

wverhaert

Wielertoeristen kunnen kiezen tussen familietochten van 30 of 50 kilometer. Straffe fietsers kunnen hun benen strekken tijdens een tocht van 75 kilometer. Andere deelnemers kunnen deelnemen aan familiale wandeltochten van 6 of 12 kilometer.

Vertrek en aankomst zijn telkens voorzien in ZNA Joostens, Kapellei 133 te Zoersel. Deelname kost 4 euro per persoon en kinderen tot twaalf jaar nemen gratis deel. Zowel voor als na de tochten zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar in de cafetaria van de dementiekliniek.

De volledige opbrengst van de dag gaat naar de aankoop van een nieuwe cardiotrainer. Peter van het evenement en ZNA Joostens is Warre Borgmans. De acteur zal vanzelfsprekend niet ontbreken op 1 juni.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio