Restaurant Bellefleur in Kapellen haalt je thuis op

Restaurant Bellefleur in Kapellen haalt je thuis op

Restaurant Bellefleur in Kapellen haalt je thuis op

Print
Kapellen - Restaurant Bellefleur aan de Antwerpsesteenweg in Kapellen is terug. De keuken moeten we nog leren kennen. Vernieuwend is alleszins een gratis shuttlebus, die je aan huis komt ophalen en weer afzet.

Bedoeling van die shuttledienst is dat mensen onbekommerd zouden kunnen genieten van een avondje uit, dat overgoten wordt met een glaasje wijn. Wie de avond speciaal wil maken, kan de gratis pendel gebruiken tussen restaurant Bellefleur en champagnebar Mirador op de Bredabaan. Het restaurant, dat een grondige face-lift onderging sedert Jan en Christine Buytaert de deuren van hun De Bellefleur sloten, gooit de deuren vrijdag 30 mei weer open.

BLFLR

De vernieuwing is al te merken in het nieuwe logo, dat niet alleen het lidwoord ’De’ uit de naam liet vallen, maar zich beperkt tot de medeklinkers ’BLFLR’.

Die verkleining is voorlopig ook te vinden in de kaart die chef Christophe Dekoninckx voorlegt. “Er is bewust gekozen voor een beperkte, maar kwaliteitsvolle en verse kaart." Juist zoals de wijnkaart moet die volgens de nieuwe uitbaters groeien naar de wensen van de klanten.

Restaurant Bellefleur werd een tijdlang opgenomen als sterrenrestaurant in de befaamde Michelingids.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio