Theater beroertezorg kent groot succes

Dendermonde - Op woensdag 28 mei stelt auteurs Patricia De Landtsheer haar nieuwe dichtbundel De zoete zucht der dingen voor, om 19.30u in de Reynoutzaal van het stadhuis op de Grote Markt.Ergotherapeute Nele Jacob van de afdeling beroertezorg van het AZ Sint-Blasius van Dendermonde staat donderdagavond 29 mei om 20u voor de tweede keer op de planken met haar monoloog Geraakt. Hierin schetst ze het verhaal van iemand die door een beroerte wordt getroffen. Het team beroertezorg wil met deze voorstelling aan preventie doen. Aan de voorstelling wordt dan ook een informatiecampagne gekoppeld.
De première in Berlare een paar weken geleden was met meer dan 300 geëmotioneerde bezoekers zeker een succes te noemen. Ook voor Dendermonde en Buggenhout hoopt het ziekenhuis op een hoge opkomst bij de gratis voorstelling. In Buggenhout is er nog een voorstelling op 5 juni in CC De Pit.

Nog tot 23 juni vindt op de eerste verdieping van het AZ Sint-Blasius aan de Kroonveldlaan in Dendermonde een interactieve tentoonstelling plaats over hetzelfde thema Beroerte, Be F.A.S.T..
RaMo
www.herkeneenberoerte.be

Dendermonde
Boekvoorstelling

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio