Natalia en Kevin Janssens zijn vrijgezel af

De geruchten die al wekenlang in het Vlaamse showbizzland gonsen waren dus niet bij de haren gesleurd. Natalia vormt samen met Kevin Janssens de Vlaamse variant op het droomkoppel uit Hollywood Brangelina. Voor het oog van heel Vlaanderen volgden ze samen, hand in hand, de opnames van het programma 'Sterren op de Dansvloer'.

jrosquin

De roddelbladen hadden er de laatste weken een vette kluif aan. De geruchtenmolen kwam helemaal op gang toen de Kempische popzangeres met de acteur uit 'Vermist' en 'Windkracht 10' werd gespot in een restaurant. De verliefde blikken, de handen die zachtjes over andermans billen gleden en uiteindelijk ... een lieftallige kus op de mond. Ze lieten woensdagavond niets aan de verbeelding over: Natalia (27) en Kevin (28) zijn - tot spijt van wie het benijdt - vrijgezel af.

Nochtans werd Janssens kort geleden nog in een andere liefdesaffaire genoemd, maar dan met dat andere bevallige tv-gezicht Tess Goossens. Haar man beweerde dat de donkerharige presentatrice gekust had met de blonde God en verbrak stante pede hun relatie. Zowel Goossens als Janssens ontkennen de aantijgingen.

Nu kunnen Natalia en Kevin dus hun respectieve vorige liefdes, volleyballer Koen Bayens en actrice Line Van Wambeke, dus helemaal vergeten. Pascal, twee jaar geleden de danspartner van Natalia, was woensdag één van de eersten om de zangeres te feliciteren met haar nieuwe liefde.

Nu in het nieuws