Damesvoetbalclub DVC Veerle zwart-wit houdt infodag

De nieuwe meisjes-vrouwenvoetbalclub DVC VEERLE zwart-wit houdt op zaterdag 26 April een infonamiddag. Deze zal doorgaan vanaf 14.00hr tot 18.00hr. Wegens de vele positieve reacties breiden wij onze infodagen verder uit. Deze extra dag zal doorgaan op maandag 28 April van 18.30hr - 21.00hr. Wij voorzien een hapje en een drankje om op een gezellige manier kennis te maken.

tpirlot

Wanneer U zich aansluit bij onze club krijgt elke speelster een trainingspak, voetbaltas, T-shirt en een regenjasje met clublogo. Ook voorzien wij na elke wedstrijd 1 gratis drank en een hapje en U betaalt slechts 50€ Lidgeld.

Deze club is enkel van en voor meisjes en/of vrouwen die graag willen leren voetballen. Zo kan u op een leuke manier sporten. Onze Terreinen zijn gelegen in 2431 Veerle (Ter. Blauwe duivels) Makelhoeve 19

Iedereen is van harte welkom bij onze club! Meer info? Bel 0473/592259 of E-mail. DVCVEERLE@skynet.be of www.everyoneweb.com/DVCzwart-wit

Belangrijke mededeling:

Aan alle meisjes/vrouwen die wensen over te komen naar onze club, maar reeds bij een andere club zijn aangesloten. Alleen deze maand en voor 30 april is dit mogelijk via ontslag bij decreet bij de KBVB! Deze documenten zijn tijdens de infodagen bij ons te bekomen.

Wij nemen de kosten van verzending van (10€)voor onze rekening.

Auteur:Patrick Kerckhofs

Dit artikel werd geschreven door een burger en kadert in het project 'Burgerjournalistiek'. Wil je ook graag artikeltjes schrijven? Lees dan het artikel over dit project.

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio