Koppels uit elkaar gehaald in Peking Express

In het VT4-programma Peking Express hebben de vier overgebleven koppels reden om te feesten. Zij hebben, na een enerverende race, het laatste land Venezuela bereikt. Het feest is echter van korte duur wanneer de koppels te horen krijgen dat ze gemixt worden.

ssimons

Startpunt van deze etappe ligt op de Pico del Condor, 4000m hoog in de Caraibische Andes. De inzet is een vrijgeleide voor de volgende eliminatie-etappe, waardoor de kansen om de finale te halen gevoelig toenemen. Voor de finale moeten immers nog twee duo’s afvallen.

De Nederlanders Mark en Raymond zijn de te kloppen favorieten. Sluwe Peter, die samen met de roodharige Liesbeth racet, kan door enkele tactische meesterzetten het vuur aan de schenen leggen van de sterksten.

Véronique en Marion vinden elkaar ogenblikkelijk. Marion kan voor de eerste keer echt genieten van Peking Express en beseft dat haar eigen race-partner Dominique haar belemmert in dit genot.

Voor Marlinde en Dominique, het laatste gelegenheidsduo, kan het einde van de etappe en de hereniging met de eigen partner niet snel genoeg komen.

Nu in het nieuws