Dit weekend eindelijk barbecueweer

Dit weekend eindelijk barbecueweer

Dit weekend eindelijk barbecueweer

Print
De barbecue kan best nog voor het weekend van onder het stof worden gehaald, want het KMI verwacht zaterdag en zondag enorm zachte temperaturen. De supermarkten in ons land houden zich klaar voor een ware stormloop van klanten die op zoek gaan naar de juiste ingrediënten voor de ideale barbecue.
De verschillende supermarktketens in ons land stijven al volop hun voorraad.

“We hebben een extra hoeveelheid vlees ingeslagen én verzamelden al onze barbecueproducten al in één rayon”, zegt Philippe Toussaint, verantwoordelijke marketing bij Colruyt. “Voor mensen met weinig tijd, bieden we onze online beenhouwerij aan.”

Carrefour is helemaal klaar voor het barbecueseizoen. Het vleesassortiment valt al een paar dagen goed in de smaak bij de klanten.
“Een eigen weerdienst houdt ons op de hoogte. Naargelang van de voorspellingen beslissen we over de hoeveelheid vlees die we inslaan. Bij ons tref je niet minder dan 138 verschillende barbecueproducten aan. Wie in dat assortiment zijn gading niet vindt, moet wel heel kieskeurig zijn”, zegt Julie Stordiau, persverantwoordelijke bij Carrefour.

Ook bij Delhaize zetten ze de barbecuespullen extra in de kijker. “Opdat onze klanten alles snel zouden terugvinden, schenken we meer ruimte aan de barbecueartikelen. De zakken met houtskool staan dicht bij de kassa zodat ze zeker zichtbaar zijn”, stelt Katrien Verbeke, communication manager bij Delhaize.

.

Nu in het nieuws