Freya Van Den Bossche kwaad op Tom Waes

Freya Van Den Bossche kwaad op Tom Waes

Freya Van Den Bossche kwaad op Tom Waes

Print
Freya Van Den Bossche (sp.a) is kwaad op programmamaker Tom Waes. Op een ingestuurde wedstrijdfoto die het tot op de site van Eén schopte, staat Freya Van den Bossche "met haar nieuw lief".

"Daar is niets van aan", aldus Van den Bossche, die op de gevoelige plaat werd gezet door een toerist in Lissabon. "De man op de foto is niét mijn lief. Verder kan ik er niet veel over zeggen. Ik heb al veel gemaakt en schrik van niets meer, maar het verbaast me dat de VRT mensen oproept dit soort dingen te doen", aldus Van den Bossche.

Waes riep de kijkers op om in navolging van zijn eerste ervaringen als paparazzo in 'Tomtesteron' foto's of filmpjes te maken van BV's. De meest originele inzending wint een peperdure fotocamera. Waes speelt de onschuld zelve: "Ik heb er nooit bij stilgestaan dat mensen foto's zouden insturen waar de BV's niet blij mee zouden zijn."

Eén-woordvoerder Björn Verdoodt meent dat Tom Waes wél wist dat niet elke foto zou geapprecieerd worden. "Er wordt nu eenmaal gevraagd een heel originele foto van een BV in te zenden. Je moet iets brengen wat een ander niet heeft", aldus Verdoodt.

De woordvoerder zegt ook dat de VRT niet de bedoeling heeft een website over het privéleven van BV's op te zetten. "De oproep is twee weken geldig. Tom Waes kiest de winnaar. Nadien zullen er geen nieuwe foto's meer bij komen."

.

Nu in het nieuws