Vrijgezellenfuif eindigt op commissariaat

Brecht - De vrijgezellenfuif van een Brechtenaar is tumultueus geëindigd in Heist-op-den-Berg. Na een heftige schermutseling in een restaurant werden zestien feestvierders opgepakt.
De vrijgezellendag van de Brechtenaar startte zaterdagmiddag in Brecht met een rit met een huifkar. De tocht van de uitgelaten groep eindigde in Heist-op-den-Berg. Kort na middernacht stapten enkele feestvierders voor een snelle hap Egyptisch restaurant Black Horse aan de Bergstraat binnen. Toen twee van de fuivers hun rekening weigerden te betalen, gingen de poppen aan het dansen. Er ontstond een woordenwisseling met de uitbater van de zaak. Dat draaide uit op een schermutseling. Daarbij raakte de restauranthouder gewond aan de arm. Andere leden van het groepje feestvierders hadden dan weer vernielingen aangericht in de zaak. Zo ging onder meer een van de ramen van het restaurant aan diggelen.

De politie van Heist-op-den-Berg kon met de steun van patrouilles van omliggende korpsen enkele heethoofden en andere feestvierders die bij het restaurant stonden, inrekenen. Zij werden overgebracht naar het commissariaat. De laatste betrokkene mocht in de loop van zondag beschikken.

JVdPo, LDN
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio