Shanghai Wok promoot oosterse keuken in Heffen

Mechelen - Liefhebbers van de oosterse keuken komen sinds kort ook in Heffen (Mechelen) aan hun trekken. Met zijn wokrestaurant Shanghai Wok wil zaakvoerder Dawei Ye zijn klanten een uitgebreid diner aan een eerlijke prijs aanbieden.
Na een lange periode van leegstand heeft wokrestaurant Shanghai Wok weer leven gebracht in het pand op de Steenweg op Blaasveld 56 in Heffen, waar vroeger dagbladhandel Chicane 56 was gevestigd. “Ik woon al enkele jaren in Mechelen. Ik heb altijd al van een eigen zaak gedroomd en toen ik dit gebouw opmerkte, heb ik mijn kans gegrepen. Ik koos voor een wokrestaurant, aangezien deze restaurants almaar populairder worden en er in Mechelen nog niet zo heel veel gelegenheden zijn”, vertelt Dawei Ye.

Na flinke investeringen in het interieur mocht zijn Shanghai Wok onlangs zijn eerste klanten verwelkomen. Zij kunnen hun honger stillen met een warm en koud buffet met onder meer enkele speciale gerechten, een soepbar met dagelijks twee verse soepen en buffetten voor wok, teppanyaki en grill. Als toetje hebben ze ook nog eens de keuze uit een uitgebreid buffet met desserts. “Met het lunchbuffet aan twaalf euro en het wokbuffet aan 19 euro mogen we onze prijzen wel democratisch noemen. Een andere troef zijn de huisbereide sauzen van
onze chef-kok, die ruim vijftien jaar ervaring heeft”, zegt de zaakvoerder. “Shanghai Wok telt 150 plaatsen, waarvan zestig plaatsen zijn ondergebracht in een aparte ruimte. Die kan bijvoorbeeld voor feestjes worden gereserveerd. Voor groepen vanaf tien personen kunnen we overigens speciale prijzen maken.”

Tot 30 april biedt Shanghai Wok bij elk diner voor twee personen een gratis fles huiswijn aan.

Jan VAN DE POEL

Shanghai Wok, Steenweg op Blaasveld 56 in Mechelen. Dagelijks geopend. Info op 03-866.09.63.
Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio