Raadslid WillebroeK ANders kiest voor N-VA

Interne politieke strubbelingen binnen WillebroeK ANders leidt tot barsten in de partij. Een gevolg is de overstap van Myriam Van Epperzeel van WillebroeK ANders naar N-VA.

Myriam Van Epperzeel behaalde bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen voor WillebroeK ANders 374 voorkeurstemmen. Ze was op de lijst meteen derde van de vijf verkozenen. ”Ik wil over deze overstap nog niet veel kwijt. Ik bevestig dat ik bij N-VA onderdak heb gevonden en dat ik mijn enige taak als raadslid ’ten dienste staan van de mensen’ verder ter harte neem”, verduidelijkt het Tisseltse raadslid.

Fractieleider van WillebroeK ANders Luc Spiessens zegt niet kwaad te zijn op Myriam Van Epperzeel. ”Ik heb er begrip voor, maar vindt het spijtig dat er niet beter is gecommuniceerd.”

Schepen Eddy Bevers van de N-VA/CD&V-fractie bevestigt dat de overstap onrechtstreeks het gevolg is van ’politiek gerommel’ bij WillebroeK ANders. ”De meerderheid groeit hierdoor in Willebroek van veertien tegen dertien naar een vijftien tegen twaalf voor de

oppositie”, besluit Bevers.

JB

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio