Voetbalclub Meerhout huurt tenniskantine

Meerhout - Meerhout verhuurt de oude cafetaria van tennisclub De Nethe in de Bevrijdingslaan in de toekomst aan voetbalclub Verbroedering Meerhout. Sp.a Meerhout vroeg het dossier te bevriezen door de onduidelijke toekomst van Verbroedering Meerhout.
Tennisclub De Nethe beschikt over een nieuwe tennishal met bijhorende cafetaria. De club maakte bekend afstand te willen doen van het huren van de buitencafetaria met sanitaire ruimte. De Nethe wil wel de buitenterreinen blijven gebruiken.
De terreinen van Verbroedering Meerhout palen aan de tennisterreinen. De vzw Verbroedering Meerhout wil de cafetaria gebruiken als receptieruimte en om het tekort aan kleedkamers op te vangen.

Dat laatste wekte tijdens de gemeenteraad verwondering bij de Meerhoutse socialisten. ”De kleedkamers zijn te klein voor voetbalclubs. Wij vragen om alles te bevriezen tot er meer duidelijkheid is over de toekomst van Verbroedering Meerhout”, meent Fons ­Hannes (sp.a). De fractieleider doelde daarmee op de aangekondigde plannen van samenwerking tussen Verbroedering Meerhout en Verbroedering Geel.

De gemeenteraad gaf zonder de stemmen van sp.a en Vlaams Belang toch goedkeuring aan de wijziging van de huurovereenkomst.

WVdB
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio