Czerniatynski niet langer coach van tweedeklasser Beveren

Print
Alex Czerniatynski is niet langer trainer van tweedeklasser Beveren. De voormalige international wordt opgevolgd door beloftentrainer Bart Selleslags, maar hij blijft als sportief en technisch adviseur wel verbonden met Beveren, zo maakte de club maandag bekend.

"De club hoopt met deze nieuwe vorm van samenwerken een nieuwe impuls te geven naar de sportieve resultaten toe", klinkt het in een communiqué.

"KSK Beveren beklemtoont dat de samenwerking met Czerniatynski steeds in een opbouwende sfeer verlopen is. De financiële en de structurele zorgen van de club waren niet steeds een begunstigende factor.

Zijn positieve ingesteldheid, eerlijkheid en correct handelen in het verleden hebben tot deze nieuwe functie geleid", klinkt het verder.

Beveren staat voorlopig zesde in de tweede klasse met 44 punten uit 29 wedstrijden. Zaterdag verloor Beveren met 1-3 van Virton.

De 48-jarige Czerniatynski was pas sinds het begin van het seizoen trainer van Beveren. Daarvoor was hij aan de slag bij KV Mechelen en Union. De gewezen spits speelde 31 keer voor de nationale ploeg en maakte als Rode Duivel zeven goals.

MEER VOETBALNIEUWS