"Marie was vastbesloten de blik van Fourniret te kruisen"

Marie was vastbesloten de blik van Fourniret te kruisen

"Marie was vastbesloten de blik van Fourniret te kruisen"

Print
Marie, die maandag tegenover Michel Fourniret kwam te staan voor het assisenhof van de Franse Ardennen, wilde hem het hoofd bieden.
Ze wilde niet dat de zitting achter gesloten deuren plaatsvond om niet de indruk te geven toe te geven aan zijn chantage. Dat legden haar twee advocaten maandagavond na de zitting uit.

"Het is een erg zware dag voor haar geweest. Een dag waarop ze gewacht had en waarvoor ze bang was", zei meester Isabelle de Moffarts, die eraan toevoegde dat "Marie zich nog niet realiseert dat het voorbij is. Ze zal dat pas de komende dagen, de komende maanden, kunnen zeggen".

"Ze was vastbesloten zijn blik te kruisen, hem te trotseren. Ze was er klaar voor", vervolgde de advocate, die preciseerde dat "ze ons gisteren (zondag) zei dat ze ernaar verlangde te praten".

"Ze verwachtte geen enkel antwoord van Michel Fourniret", zei meester Réginald de Béco. "Ze had geen enkele illusie over Michel Fourniret, van wie het stilzwijgen haar heel sterk ergert", ging meester De Moffarts verder.
Nu in het nieuws