1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Wilrijkse Swingers dansen de wereld rond

Swing Jazz Dance, een Wilrijkse dansvereniging voor kinderen en jongeren, nodigt iedereen uit voor zijn 6e dans- en theatervoorstelling: Terra Mundo.

ecoolen

BR />

Naar goede gewoonte dansen de 250 Swingers om de 2 jaar een fantastische voorstelling om te laten zien wat ze allemaal in hun mars hebben. Met oog voor detail wordt er gewerkt aan decor en kostuums om van de voorstelling een mooi geheel te maken. De moeite waard om te bekijken.

In 2008 heet de voorstelling Terra Mundo wat zoveel betekent als 'heel de wereld'. Locatie is het Cultureel Centrum 'T Aambeeld in Aartselaar, waar 2 jaar geleden ook "Zee of zo…" werd gedanst. Nu nemen de dansers je mee de wereld rond op 1, 2, 3 en 4 mei. De voorstellingen zijn bestemd voor jong en oud, kaarten zijn te bestellen via de website.

Swing is een erkende Wilrijkse jeugdorganisatie die al sinds 1999 danslessen aanbiedt voor kinderen en jongeren tot 19 jaar. De lessen gaan door in de Sportzaal van het Neerlandhof (Edenplein) op alle dagen behalve zondag. Alle info over de voorstelling en de lessen vind je op de website:

.

Auteur: Kitty van Doorn

Dit artikel werd geschreven door een burger en kadert in het project 'Burgerjournalistiek'. Wil je ook graag artikeltjes schrijven? Lees dan het artikel over dit project.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio