Filmcrew ‘Loft’ strijkt neer rond Zuiderdokken

Print
Antwerpen - Erik Van Looy draait deze week op het Antwerpse Zuid buitenopnamen van Loft. Het verkeer op de Cockerillkaai wordt voor de filmopnamen tot 21 maart omgeleid via de Vlaamse- en Waalsekaai.
BR>

Filmcrew ‘Loft’ strijkt neer rond Zuiderdokken Na nachtelijke opnamen in het casino van Oostende, een shot in de urinoirs op de Kouter in Gent en enkele scènes in een fitness in Waregem, is de crew van Loft weer in Antwerpen neergestreken. In het weekend stond de camera opgesteld in de winkel van Yamamoto in de ModeNatie en in de Nationalestraat. Voor die scène waren tal van figuranten met een paraplu opgetrommeld.

Gisteren begon de filmdag met de shot van een etentje in restaurant Publique in de Graaf Van Egmontstraat. Daarna verhuisde de set naar de Zuiderdokken om vervolgens neer te strijken aan de Scheldekaaien, tussen de Schelde- en de Wapenstraat. Ook de volgende dagen wordt daar nog gefilmd. Erik Van Looy rekent op regenweer.

Loft, naar een scenario van Bart De Pauw en met Koen De Bouw, Filip Peeters en Matthias Schoenaerts in de hoofdrollen, vertelt over vijf mannen die met een vrouwenlijk opgescheept raken. De film komt in het najaar uit.

FH

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio