Rakkertjes openen tweede kinderdagverblijf

Annick Brems heeft al sinds twee jaar op de Putsesteenweg 7 in Bonheiden een kinderdagverblijf. Op 1 februari volgend jaar opent ze langs de Oude Putsebaan 126 in Putte een tweede kinderdagverblijf: ’Het Speelhoekje’.

”In kinderdagverblijf ’De Rakkertjes’ vangen we momenteel

21 kinderen per dag op. Het nieuwe dagverblijf ’Het Speelhoekje’ is een minicrèche, ontstaan uit het grote succes van ’De Rakkertjes’. ’Het Speelhoekje’ is geschikt voor alle kindjes tot drie jaar”, vertelt initiatiefneemster Annick Brems, die met een gemotiveerd team van kinderverzorgsters de nieuwe uitdaging wil aangaan. Voor haar is kinderopvang organiseren een droom die altijd gesluimerd heeft.

”Wij willen een toegevoegde waarde leveren aan het gezin en voor continuïteit zorgen. Per leeftijd worden aparte spelactiviteiten opgezet”, stelt Annick. Zowel in Bonheiden als in de nieuwe opvang in Putte zullen vier begeleidsters actief zijn. ”Ik zal een halve dag in Bonheiden en een halve dag in Putte aanwezig zijn”, zegt Annick.

De nieuwe kinderopvang is gevestigd op de Oude Putsebaan 126 in Peulis (Putte), een invalsweg van de Putsesteenweg. ”Momenteel wordt het huis nog bewoond door een oudere vrouw. Wij gaan er een gezellige plaats van maken voor de kinderen.”

PA

0497-58.58.50,

hetspeelhoekje@telenet.be

wwww.derakkertjes.be,

www.hetspeelhoekje.beMEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio