Bassist Paranoiacs wil winnen

Print
Malle -

Tom Goethals (29) staat zondag met de Paranoiacs in de finale van Eurosong. Hij is sinds vorig jaar bassist van de groep. Tom groeide op in Gierle maar woont ondertussen in Antwerpen.

BR />

Tom Goethals kwam in mei 2007 bij de groep. De bassist groeide achtereenvolgens op in Gierle, Beerse en Vlimmeren. Momenteel woont hij in Antwerpen en is hij accountmanager bij een firma in Groot-Bijgaarden.

”Ik kende Rafke (Stevens, red.) van de Paranoiacs al een tijdje omdat ik met mijn vorige groep Sincere in hetzelfde gebouw repeteerde. Hun bassist was ermee gestopt en ik ben in zijn plaats gekomen. De sfeer is fantastisch. We gaan ook vaak samen pinten pakken na de optredens.”

The Paranoiacs speelden vorige week nog de pannen van het dak in jeugdclub ’t Hoekske in Gierle. ”Ik kwam twee oude klasgenoten tegen, maar was hun namen vergeten. Ik kom nog heel graag naar de Kempen, naar mijn ouders in Vlimmeren en naar Westmalle. Daar liep ik school in het Sint- Jan-Berchmanscollege. Ik stampte ook mee het jeugdhuis Babylon uit de grond.” De bassist hoopt dat hij heel wat stemmen in de wacht kan slepen. ”Naar Belgrado gaan is een echt doel. We willen Vlaanderen op de kaart zetten.” Goethals speelt ook bij hardcoregroep Convict uit Oostmalle. Convict speelt op 30 april in de Biebob in Vosselaar zijn allerlaatste concert.

BVDL

www.myspace.com/paranoiacs666
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio