Gezochte man wordt overvallen en meteen ook opgepakt

Print
Een 36-jarige inwoner van Verviers die de hulpdiensten had opgeroepen na een overval, is bij aankomst van de politie opgepakt omdat tegen hem al zes maanden een aanhoudingsbevel liep. Dat meldt de lokale politie.
De man was woensdagnacht rond 02.30 uur drie mannen tegen het lijf gelopen in het centrum van Verviers. De drie dwongen hem onder bedreiging hen naar zijn woning te leiden. De man moest de deur openen en het drietal doorzocht zijn woning op zoek naar waardevolle voorwerpen. Ze schuwden daarbij geen geweld.

Het slachtoffer liep een open wonde aan het hoofd op en belde de hulpdiensten. De man werd ondervraagd door de politie en vervolgens voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. De politie controleerde ondertussen zijn identiteit en kwam er achter dat tegen hem al zes maanden een aanhoudingsbevel liep.

Bij het verlaten van het ziekenhuis werd de man opgepakt en naar de gevangenis van Verviers gebracht, waar hij zijn straf zal uitzitten. De speurders onderzoeken intussen de omstandigheden van de overval.
Nu in het nieuws