Internationale verkoopdag van juniorondernemingen in Wijnegem

Print
Wijnegem - Het Wijnegem Shopping Center vormt zaterdag het decor voor een Internationale Verkoopdag van 120 juniorondernemingen uit heel Vlaanderen. De jonge ondernemers krijgen die dag de kans om hun producten voor te stellen aan het grote publiek. Daarnaast kunnen ze ook eens aan den lijve ondervinden wat het betekent om in een concurrentiële omgeving te moeten verkopen.
De Internationale Verkoopdag, die dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd, is een initiatief van Vlajo (Vlaamse Jonge Ondernemingen), in samenwerking met de Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. De dag vormt het hoogtepunt van een schooljaar in het teken van Internationaal ondernemerschap. "Tijdens het schooljaar kruipen studenten in de huid van een ondernemer en richten ze een studentenbedrijf op. Een zelf gekozen product wordt gecommercialiseerd met de inzet van personeel en startkapitaal", luidt het bij Vlajo.

Zaterdag krijgen 120 juniorondernemingen uit de provincies Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen de kans om hun producten aan het grote publiek te verkopen. Daarnaast zullen er ook heel wat delegaties uit gans Europa aanwezig zijn. De verkooopdag start om 10 uur. Om 17 uur vallen enkele juniorondernemingen in de prijzen.

Zo is er een cheque van 150 euro voor de beste junioronderneming, de ondernemingen met het meest innoverend product en met de beste verkoopstand kunnen ieder 125 euro verdienen. Ook de beste buitenlandse delegatie zal een cheque van 100 euro mogen verzilveren.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio