KSKB Olé komt op toerental

Print
Beveren-Waas -

De reddingsactie KSKB Olé komt op toerental. De reeks initiatieven van de trouwe aanhang van SK Beveren is nog amper bij te houden. Vandaag is er zeer symbolisch een retroavond, die niet alleen de rijke geschiedenis van de voetbalclub in beeld brengt, maar vooral ook toont waarom deze prachtige club niet mag verdwijnen.

BR />

Vorige week engageerden verscheidene bedrijven zich om het aanzienlijke bedrag van 300.000 euro vrij te maken voor de redding van SK Beveren. De gemeente beloofde 100.000 euro steun. Vorige zaterdag startten de supporters tijdens de thuismatch met de verkoop van meer dan 10.000 steunkaarten en later die avond zongen tientallen fans de nacht in op een karaokeavond van supportersclub Beverboys.

De eerste grote acties zijn dus opgestart, maar met wat de supporters van SK Beveren de komende weken en maanden plannen, moet de grote reddingsactie KSK Beveren Olé nog op volle snelheid komen. Ondertussen is er wel al 22.253 euro ingezameld via stortingen op het rekeningnummer van KSKB Olé.

Vandaag volgt alweer een evenement dat geld in het laatje moet brengen voor de redding van de fiere club. Tijdens een retroavond in het Freethielstadion blikken enkele bekende ex-spelers terug op het roemrijke verleden van de club. Onder meer Wilfried Van Moer, Freddy Buyl, Heinz Schönberger en Geert De Vlieger zijn de gasten. Er komt ook nog een verrassingsgast.

Hoe groot de liefde van de fans is voor hun club zal op de retroavond al blijken. Nog vóór de grote acties hebben plaatsgevonden, zullen de fans al een eerste cheque van 20.000 euro overhandigen aan voorzitter Dirk Verelst.www.kskbole.be
MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio