Win energiebonnen bij Informazout

Print
Stookolie of mazout doet al het mogelijke om van zijn (terechte of onterechte) imago van dure en milieuonvriendelijke brandstof af te raken. Op de Batibouwstand van Informazout kunnen bezoekers elke dag (van 1 tot 9 maart) een waardebon van 1.000 euro winnen. Die bon kan worden gebruikt voor de aankoop van een installatie op zonneenergie die kan worden gecombineerd met een verwarmingsinstallatie op stookolie.
BR /> Deze combinatie kan zorgen voor sanitair warm water en steunverwarming voor uw huis. Meer informatie over de combinatie van beide energiebronnen vindt u op de website www.absoluutdewarmste.be. Op die site zijn eveneens waardebonnen van 250 euro te winnen.
Informazout benadrukt tevens dat sedert 1 januari het zwavelgehalte in stookolie met de helft verminderd is. Klassieke stookolie bevat nu 0,1% zwavel en er bestaat ook zwavelarme stookolie met slechts maximum 0,005% zwavel. De uitstoot van zwaveldioxide, dat onder meer vrijkomt bij de verbranding van stookolie, is belastend voor het milieu.

www.absoluutdewarmste.be
www.informazout.be
Nu in het nieuws