Hasseltse Kinepolis draait twee weken onopgemerkt foute film

Hasseltse Kinepolis draait twee weken onopgemerkt foute film

Hasseltse Kinepolis draait twee weken onopgemerkt foute film

Vergissen is menselijk, maar soms ook een beetje pijnlijk. In Kinepolis Hasselt heeft de film ‘In The Valley Of Elah’ twee weken lang in een verkeerd gemonteerde versie gedraaid. Stel dat de prent met Tommy Lee Jones bestaat uit de delen A-B-C-D, dan was de volgorde in Hasselt A-C-B-D.
BR />
Sinds gisteren werd de fout hersteld en kan de film in de juiste chronologische volgorde worden bekeken. De aanpassing kwam er na een opmerking van een toeschouwer, begin deze week. Opmerkelijk: zo’n 700 bezoekers die eerder naar de prent gingen kijken, hadden blijkbaar niets gemerkt.

Toch vreemd als er plots een lijkschouwing is en daarna pas het lijk in kwestie wordt aangetroffen. Dat, of de bezoekers waren weinig mondig en hebben niets gezegd. Bij Kinepolis Hasselt hebben ze de spoelen die in verschillende delen arriveren ondertussen in de juiste volgorde gemonteerd. Wie het Kinepolis Hasselt-kaartje van ‘In The Valley Of Elah’ nog in bezit heeft, mag dat tonen aan de balie in Hasselt en in ruil een gratis filmkaartje in ontvangst nemen.

CRu
Nu in het nieuws